Pszicholódusod logó

Írjon e-mailt vagy foglaljon időpontot online

 10 tipp, hogy kimond „Szeretlek!”, anélkül hogy kimondanád „Szeretlek!”

pszichologus budapest online pszichologus szeretlek

Vannak, akik nehezen tudják kimondani ezt az egyszerű szót, hogy „Szeretlek”. Mindannyiunknak erre kellene törekednie. Annak, aki még bajlódik vele, íme tíz módszer, hogy kimutassa amit érez, anélkül, hogy ki kellene mondania.

1. Mi sem mutatja jobban, hogy szereted a párod, mint hogy nevetsz a rossz viccein, különösen, ha már százszor hallottad őket. Az érzések kimutatásának másik nagyszerű módja, ha megnevetteted a kedvesed.

2. Próbáld megtalálni azt a fontos apróságot, melyet a párod elvesztett, vagy amiről azt mondja, hogy mindig is szerette volna, de sosem lelt rá. Az is nagyon kedves gesztus, ha egy kettőtökről készült, szépen bekeretezett fényképpel leped meg a párod.

3. Ne félj a csajos/férfias programoktól. Sok férfi úgy fejezi ki a szerelmét, hogy lemossa, megtankolja a párja autóját. Ha a barátod olyan meccsre, koncertre, kiállításra vagy filmre viszed el, amit ő igazán szeret, ezzel kimutathatod, hogy mindenben mellette szeretnél állni.

4. Segíts a párodnak feldolgozni egy gyerekkori sérelmet, veszteséget. Talán azzal teheted a legtöbbet, ha egyszerűen meghallgatod, mi történt vele, és átöleled.

5. Kísérd el a párod az üzleti programjára szerető társaként. Ez arról szól, mit tudsz neki adni. Ha támogatod, dicséred a teljesítményét, az megnyugtató érzés lesz a számára, és érezni fogja, hogy szereted.

6. Mikor tévét néztek, bújjatok szorosan oda a kedvesetekhez. Ha egymástól távolabb ültek, külön székben, az lehet, hogy kényelmes, de nem elég meghitt.

7. Az esti ölelés segít a hosszú távú, bensőséges kapcsolat fenntartásában. Ha mindketten igénylitek a külön, személyes teret az alváshoz, semmi gond. Töltsetek el egy negyedórát egymás karjában mielőtt elalszotok. Ha már itt tartunk, akik este ölelkeznek, azoknak a szexuális élete is jobb.

8. Tegyél meg még többet. Egy másik nagyszerű módja szerelmünk kimutatásának az, ha időnként nagy gesztusokat teszünk. Ha a pároddal közösen rendkívüli dolgokat teszel, emlékezetes élményekben lehet részetek.

9. Rengeteget jelent, ha megteszel valami olyat a párod helyett, amit ő utál megtenni. Mindannyiunk életében van olyan, amit nem szeretünk megtenni. Amikor a párunk kiszedi a pókot a kádból vagy éjjel elszalad a boltba, hogy a gyerekeknek legyen reggelre tej, ez is mind azt fejezi ki, hogy „Szeretlek”.

10. Csodákat tesz, ha minden nap nagyon figyelmesek vagyunk. Ha azt mondod „kérlek”, „köszönöm”, ha kinyitod az ajtót a párod előtt, felsegíted rá a kabátját, kis szerelmes üzenetet csempészel a zsebébe, ezek mind olyan apróságok, amik nagyon sokat számítanak.

Lehet, hogy ha ilyen módon kimutatod a szerelmed vagy megtapasztalod a párodét, már azt a bizonyos szót is könnyebb lesz kimondanod. Ne feledd, a legtöbben nagyon szeretik hallani.

cim vonalPszichológus blog

Hírek, aktualitások a pszichológia világából.

Megmenteném a házasságuk

pszichologus budapest online pszichologus sarka hajdu2Megmenteném Sarka Kata és Hajdú Péter házasságát. Kata és Péter fantasztikus párt alkottak az elmúlt 10 évben. Szerelmük gyümölcse két gyönyörű szép gyermekük. Kata egy hihetetlenül érzékeny...

Bővebben...:

Ki az a fapina?

pszichologus budapest online pszichologus fapina2Több női és férfi páciensem kérdezte meg tőlem, hogy ki az a "fapina" vagy "szűzkurva", - férfi megfelelője a "faszrobot" - és kikre használom ezt a kifejezést, amikor a párkapcsolati problémákról és a...

Bővebben...:

cim vonalHasznos tippek

Kézzelfogható technikák a mindennapokhoz.

12 tipp, hogy biztosan megszabadulj a párodtól

pszichologus budapest online pszichologus szakitok2Utálod a másikat és baromira eleged van belőle? Hogy tudod elérni, hogy kidobjon? Íme pár tipp, amivel garantáltan... 

Bővebben...:

10 tipp, hogy parádésan érezd magad az ünnepek alatt

pszichologus budapest online pszichologus parades2Az ünnepek sokakban kettős érzéseket váltanak ki. Vannak, akiknek ez a kedvenc időszakuk az évben, de vannak olyanok is, akik...

Bővebben...:
cim vonalFoglaljon időpontot most!

Küldje el üzenetét az alábbi űrlap segítségével.


Tegye meg az első lépést és foglaljon időpontot online vagy írjon e-mailt a pszichologusod@gmail.com e-mail címre!