Pszicholódusod logó

Írjon e-mailt vagy foglaljon időpontot online

16 tipp, amivel leveheted a lábáról a párod

pszichologus budapest online pszichologus vedd le a labarol

Lepd meg valamivel, amit sosem fog elfelejteni! Ha szeretnéd emlékezetessé tenni az együtt töltött időt, akkor tudnod kell, hogy okozz örömet a párodnak. 

Íme 16 tipp, ami felvillanyozza a hálószobai pillanatokat.

#1 Jöhet egy kis masszázsolaj. Mindenki szereti, ha megmasszírozzák. Pattintsd föl a masszázsolajat, majd kérd meg a párod, hogy helyezkedjen el kényelmesen, és érzékien masszírozd meg.

2# Haladj fokozatosan az előjátékkal. Nem kell rögtön pucérkodni előjáték közben. Sokkal inkább felizgatod a másikat, ha hagyod, hogy ő bontogassa le rólad a ruhadarabokat. Minél tovább rázod a pezsgőt, annál nagyobbat durran.

3# Kérdezd meg, hogy mire vágyik. Próbálsz a másik kedvére tenni, de valahogy nem működik a dolog? Kérdezd meg, hogy mire vágyik. Így biztos lehetsz benne, hogy azt csinálod, amit valóban szeretne, és mindkettőtök boldog lehet.

#4 Bókolj neki. A kapcsolat elején mindenki sokat bókol a másiknak. Milyen szexi vagy, fantasztikusan nézel ki, imádlak stb. Ahogy múlik az idő, úgy bókolunk egyre kevesebbet. Ne hagyd, hogy ez történjen.

#5 Ismerd a másik testét. A testünknek számtalan pontja van, aminek a puszilgatása, csókolgatása felizgat minket. Pl.: száj, nyak, kulcscsont, fülek, mellek, tarkó, hát, bordák, derék (ha nem csikis), belső combok, punci stb.

#6 Lepd meg a párod. Mindenki szereti a meglepetéseket. Miért ne lephetnéd meg egy gyors menettel? A gyors szexek a nap bármely időszakában viccesek és azt éreztetik a pároddal, hogy mennyire felizgat téged.

#7 Éld meg a pillanatot. Amikor egymással vagytok, akkor ne foglalkozzatok mással. Örüljetek a másiknak és élvezzétek ki az együtt töltött időt! Beszéljétek ki magatokat szex előtt vagy után.

pszichologus budapest online pszichologus vedd le a labarol3

#8 Csak az orál. Tapasztald meg, hogy mit szeret a másik. Ha a lágy mozdulatokért van oda, akkor csináld úgy. Ha durván szereti, akkor ne kíméld. Vagy váltogasd a kettőt. Egyikünk sem egyforma. Mindenki másképp szereti.

#9 Csókok, csókok és csókok. Itt is vannak különbségek a kivitelezésben, de egy dolog biztos, imádunk csókolózni. Szánjatok időt a hosszú csókolózásokra.

#10 Legyél romantikus. Üljetek be valahova iszogatni vagy vidd el vacsorázni, gyújts otthon gyertyákat, szórj rózsaszirmokat.

#11 Add át az irányítást. A legtöbbször szeretjük mi befolyásolni az eseményeket, de az ágyban nincs is annál jobb, mint amikor a párunk veszi át a kormányt. Hagyd, hogy leteperjen, magához rántson vagy lelökjön az ágyra. Add át az irányítást és engedd, hogy a párod elvigyen egy érzelmi hullámvasútra.

#12 Csináld a kedvenc pózaiban. Ha szeretnél kedveskedni a párodnak, akkor szexeljetek a kedvenc pózaiban.

#13 Vadulj meg. Mindenki szereti a romantikus szexet, de szeretünk vadulni is. Húzd hátra a haját, popsizd el, óvatosan pofozd meg vagy beszélj hozzá csúnyán.

#14 Fordítsatok időt a levezetésre. Miután szexeltetek és megtöröltétek magatokat, maradjatok egymás mellett vagy feküdjetek vissza és szánjatok időt a levezetésre. Lehet, hogy kedvet kaptok egy második menethez.

#15 Legyél perverz. Szeretnéd tudni, hogy mivel tudod felcsigázni a párod napközben? Küldj neki perverz üzeneteket, képeket vagy videókat mielőtt találkoztok.

#16 Használd a fantáziád. Az emberek agya a legnagyobb szex színpad. Mindenkinek nagyon élénk a fantáziája. Játsszátok el azokat a szituációkat, amik felizgatnak benneteket.

cim vonalPszichológus blog

Hírek, aktualitások a pszichológia világából.

Megmenteném a házasságuk

pszichologus budapest online pszichologus sarka hajdu2Megmenteném Sarka Kata és Hajdú Péter házasságát. Kata és Péter fantasztikus párt alkottak az elmúlt 10 évben. Szerelmük gyümölcse két gyönyörű szép gyermekük. Kata egy hihetetlenül érzékeny...

Bővebben...:

Ki az a fapina?

pszichologus budapest online pszichologus fapina2Több női és férfi páciensem kérdezte meg tőlem, hogy ki az a "fapina" vagy "szűzkurva", - férfi megfelelője a "faszrobot" - és kikre használom ezt a kifejezést, amikor a párkapcsolati problémákról és a...

Bővebben...:

cim vonalHasznos tippek

Kézzelfogható technikák a mindennapokhoz.

12 tipp, hogy biztosan megszabadulj a párodtól

pszichologus budapest online pszichologus szakitok2Utálod a másikat és baromira eleged van belőle? Hogy tudod elérni, hogy kidobjon? Íme pár tipp, amivel garantáltan... 

Bővebben...:

10 tipp, hogy parádésan érezd magad az ünnepek alatt

pszichologus budapest online pszichologus parades2Az ünnepek sokakban kettős érzéseket váltanak ki. Vannak, akiknek ez a kedvenc időszakuk az évben, de vannak olyanok is, akik...

Bővebben...:
cim vonalFoglaljon időpontot most!

Küldje el üzenetét az alábbi űrlap segítségével.


Tegye meg az első lépést és foglaljon időpontot online vagy írjon e-mailt a pszichologusod@gmail.com e-mail címre!