Pszicholódusod logó

Írjon e-mailt vagy foglaljon időpontot online

20 tipp, amivel sikeres lehetsz a Tinderen

pszichologus budapest online pszichologus tarskereses tippek

Egy átlagos ember kb. 3000 üzenetet küld 1 hónap alatt a telefonján. Megállapíthatjuk tehát, hogy a legegyszerűbb módja, hogy felkeltsük valakinek az érdeklődését, a mobilján keresztül vezet. A kérdés már csak az, hogy mit írjunk a másiknak.

Ahhoz, hogy a rengeteg levél közül, amit egy csinos nő vagy pasi kap kitűnjél, őszintének és egyenesnek kell lenned a gondolataidat, vágyaidat illetően.

Íme néhány tipp, amivel felkeltheted a másik érdeklődését, miközben írsz neki:

1. Mondd, hogy „szia”. Egy egyszerű „szia” egy smiley-val és egy kérdés kezdetnek elegendő lehet.

2. Folytasd egy nyitott kérdéssel. Később írhatsz igen-nem válaszos kérdéseket, de az elején jobb, ha minél több info-t megtudtok egymásról.

3. Kérdezd meg, hogy milyen napja volt. Nem kell túlzásokba esni az érdeklődést illetően, ajánlott kivárni, hogy a másik is kezdeményezzen, de mindannyian szeretjük érezni, ha törődnek velünk. Valószínű, hogy bővebb választ fogsz kapni. Írd meg a másiknak, hogy gondolsz rá vagy szurkolsz, hogy minden sikerüljön neki, amit aznapra eltervezett.

4. Küldj egy vicces mémet. A legtöbb ember egy vicces mémmel kezdi a beszélgetést vagy csak bedobja, hogy megnevettesse a másikat.

5. Csak mértékkel használj smiley-kat. Ne nyomj tele smiley-val minden sort. Célszerű, hogy csak akkor használd őket, amikor valamilyen érzelmet fejezel ki velük.

6. Egy nap csak 1 üzenettel „jelentkezz be”. Ha túlzásba viszed az üzeneteket, az egy idő után zavaró lesz. Várd meg amíg a másik is válaszol, és csak utána folytasd a beszélgetést.

7. Bókolj. Ez egy oda-vissza játék. Aki bókol, nagyon valószínű, hogy bókot fog kapni.

8. Gratulálj az eredményeihez. A másik teljesítményét elismerni bizonyos dolgokban, mindenkiben jó érzést kelt, és boldogsággal tölt el bennünket, ha a közeli ismerőseinken, barátainkon kívül, másvalaki is megdicsér minket.

9. Kérj tőle valami szívességet. Ha kérsz valamit, az össze is kovácsolhat benneteket, de megfelelő jelzés arra nézve is, hogy a másik mennyire foglalkozik veled.

10. Mutasd meg, hogy törődsz vele. Amikor kint hideg van, emlékeztesd, hogy öltözzön fel. Egy picit bugyutának tűnhet, de mindenkinek jól esik, ha törődnek vele.

11. Legyél könnyed. Írj pár laza bókot, ami nem annyira nyomulós. Pl.: „Veled mindig olyan jó beszélgetni.”

12. Legyél szexi. Amellett, hogy aranyos vagy, kezdd el terelni a beszélgetést a személyes találkozó felé. Ez azért jó, mert érezteted, hogy elég komolyan gondolod a dolgokat.

13. Legyél spontán. Ahelyett, hogy arra várnál, hogy a másik írjon, írj valamit a napodról vagy hogy éppen mi jutott eszedbe vele kapcsolatban.

14. Kezdd el kérdezni a hobbijáról. Egy beszélgetést a lehető legkönnyebben úgy lehet élvezetessé tenni, ha arról beszéltek, ami a másikat vagy téged a legjobban érdekel.

15. 4-5 alkalom elteltével kérdezz személyes dolgokat. Figyelj arra, hogy elsőre nem lépd túl a saját magad és a másik komfortzónáját. Ráértek elmélyedni a részletekben később is.

16. Írd meg neki, hogy épp most jöttél ki a kádból vagy a zuhany alól, a többit bízd a másik képzeletére.

17. Küldj magadról egy unott selfie-t. Egy kevésbé beállított kép azt üzeni rólad, hogy nem csak a pózer képek mozgatnak, hanem tudsz természetes is lenni.

18. Küldj jó éjt üzenetet egy puszis smiley-val. Az ilyen smiley-k nagyon jól esnek mindenkinek.

19. Hívd a nevén a másikat, amikor csak tudod. A keresztnév használata, bizalmi légkört alakít ki, és azt érezteti a másikkal, hogy figyelsz rá és közeli kapcsolatban vagytok.

20. Egy idő után beszéljetek Whatsapp-on vagy Facetime-on. A bizalmi kapcsolatnak egy következő szintje, amikor a „pötyögés” helyett, már Whatsapp-on vagy Facetime-on beszélgettek.

A másiknak írogatás, először mindenkinek nehéznek, személytelennek és furának tűnhet, de ha alkalmazod a fentieket, akkor előbb-utóbb fokozhatjátok a közös élményeket, és egy személyes találkozó alkalmával, közelebb kerülhettek egymáshoz.

cim vonalPszichológus blog

Hírek, aktualitások a pszichológia világából.

Megmenteném a házasságuk

pszichologus budapest online pszichologus sarka hajdu2Megmenteném Sarka Kata és Hajdú Péter házasságát. Kata és Péter fantasztikus párt alkottak az elmúlt 10 évben. Szerelmük gyümölcse két gyönyörű szép gyermekük. Kata egy hihetetlenül érzékeny...

Bővebben...:

Ki az a fapina?

pszichologus budapest online pszichologus fapina2Több női és férfi páciensem kérdezte meg tőlem, hogy ki az a "fapina" vagy "szűzkurva", - férfi megfelelője a "faszrobot" - és kikre használom ezt a kifejezést, amikor a párkapcsolati problémákról és a...

Bővebben...:

cim vonalHasznos tippek

Kézzelfogható technikák a mindennapokhoz.

12 tipp, hogy biztosan megszabadulj a párodtól

pszichologus budapest online pszichologus szakitok2Utálod a másikat és baromira eleged van belőle? Hogy tudod elérni, hogy kidobjon? Íme pár tipp, amivel garantáltan... 

Bővebben...:

10 tipp, hogy parádésan érezd magad az ünnepek alatt

pszichologus budapest online pszichologus parades2Az ünnepek sokakban kettős érzéseket váltanak ki. Vannak, akiknek ez a kedvenc időszakuk az évben, de vannak olyanok is, akik...

Bővebben...:
cim vonalFoglaljon időpontot most!

Küldje el üzenetét az alábbi űrlap segítségével.


Tegye meg az első lépést és foglaljon időpontot online vagy írjon e-mailt a pszichologusod@gmail.com e-mail címre!